Glimton Designskola

Våra kurser har inga förkunskapskrav. Det är fritt för alla att söka.

Våra kurser är enbart distanskurser som kräver internetuppkoppling och grundläggande datorvana. Program som behövs för utbildningen är exempelvis: RoomSketcher, Word, Adobe PDF Reader, eller liknande program.

Vi är en privat skola, därför är våra utbildningar inte berättigade till CSN. Kontakta ditt fackförbund om det finns en möjlighet att du kan få ersättning för att du går denna utbildning.

Du kan betala din utbildning med följande alternativ:

➢ Kort
➢ Banköverföring
➢ Faktura
➢ Delbetalning 3–36 månader
➢ Bankgiro

Läs mer om hur du betalar här!

➢ Hos oss får högsta prioritet. Vi har korta handläggningstider på inlämnade uppgifter.
Vi vill att du skall känna att vi tar våra elever på högsta prioritet och vi vill inte att du skall känna att du förlorar intresset för utbildningen för att handläggningstiderna är långa. Du skall känna att du kommer framåt i den takt du vill!

➢ Vi erbjuder även Skype samtal vid behov, om du vill diskutera innehållet i utbildningen eller om du har frågor om inlämningsuppgifterna

Utbildningen tar olika lång tid beroende på elevens engagemang samt hur mycket tid man kan lägga ner på sina studier. Vissa studerar på heltid medans andra arbetar samtidigt. Därför är det svårt att säga hur lång tid utbildningen kommer att ta.

➢ Utbildningen är uppdelad i 4 steg med inlämningsuppgifter i varje steg som du måste ha fått godkänt på innan du får tillgång till nästa steg. Efter det 4:e steget är godkänt får du ett slutprov. När slutprovet är godkänt får du hem ditt diplom. 

➢ När du har betalat för din valda utbildning får du ett välkomstmail samt ett mail med det första stegets utbildningsmaterial så att du kan börja studera direkt.

➢ Mailen som du får inför varje nytt steg har allt ditt kursmaterial, dina inlämningsuppgifter samt certifieringsprov som du behöver för din utbildning, du behöver inte köpa några kursböcker.

➢ Du bestämmer själv hur snabbt du vill gå utbildningen, beroende av om du studerar på heltid eller om du jobbar samtidigt som du studerar.

➢ Maxtid för att gå klart utbildningen är 36 månader. Om du inte hört av dig till oss inom 36 månader avslutas din utbildning automatiskt. 

Efter avslutad utbildning kan du arbeta som anställd inredare i ett företag. Du kan starta eget och inreda hem åt privatpersoner, kontor, hotell eller restaurang. Du kan arbeta som homestylist vid försäljning av bostäder.

Vi följer distans- och hemförsäljning avtalet som finns i lagen om konsumentskydd. En konsument har 14 dagar på sig att häva köpet så länge inte utbildningen inte är påbörjad.