Styling på sängbordet

Styling kan varieras i det oändliga. På sängbordet kan det gå lättare att styla om man använder sig utav mindre föremål. Använd gärna böcker för att bygga upp höjd. Placera något ovanpå så har du fått en piedestal. Tänk på att använda olika former samt strukturer. En grön växt gör inredningen mera levande.

Klassiskt blått och vitt med silver


Vita rosor tillsammans med klassiskt blått och vitt är en klockren kombo för en tidlös styling. Detaljerna på silverkannan är makalöst vackra. Antika saker har en charm som aldrig går ur tiden.

Platsbyggd bokhylla med inbyggd sittdel

En platsbyggd bokhylla med inbyggd sittdel blir en ursnygg lösning i hemmet. Detaljerna lyfter hela möblemanget. Satsar man på en lugn färgskala i jordiga toner med snickerier i gråbeiga nyanser får man en ombonad känsla.

De inbyggda bokhyllorna är perfekta för dekorationer. Adderar man en metall får man en vacker och varm kontrast.

Utgångspunkten för detta projekt var att skapa en förvaring som inte bara är praktisk utan även dekorativ.

Att sätta en antik spegel i mitten på möblemanget blir som kronan på juvelen.  

Styla en bokhylla proffsigt!

När man ska styla en bokhylla behöver man tänka på lite olika faktorer om man vill att bokhyllan ska se snygg ut.

Tänk på:

  • Färg
  • Form
  • Struktur
  • Mönster
  • Böcker
  • Blommor
  • Metall

Bestäm dig för en färgskala som du vill använda dig utav. Blanda lite olika former så blir stylingen mera levande. Se till att det finns en struktur i hur du bygger upp varje hyllas styling. Använd gärna föremål som har något mönster. Är allting enfärgat utan något mönster, finns det risk att allting ”flyter ihop”. Självklart så måste böckerna finnas med! Färgkoordinera böckerna så blir stylingen proffsigare. Lägger du till en metall blir hela stylingen lite elegantare att titta på. Blommorna är pricken över i.